Frytkownica Gallet Camelin DF165 Multicooker Biała

Smażone smakołyki całego świata przygotujesz w frytkownicy Gallet DF165 Camelin. Moc 1800 W, zakres temperatury 150-190 °C, pozycjonowany kosz z nachylaną rękojeścią
  • Opis
  • Specyfikacja
  • Instrukcja obsługi
  • Do pobrania
Smakołyki całego świata na jednym miejscu

Każdy kraj ma swoje wyśmienite smażone smakołyki, którymi sobie jego naród urozmaica jadłospis a chętnie czasami narusza zasady zdrowego odżywiania. Typowe brytyjskie fish and chips, amerykańskie donuts i krążki cebulowe, brazylijski pastel, włoskie castagnole lub smażone banany typowe dla Republiki Dominikańskiej.

Pączki, langosze, sznycelki, smażony ser, zrazy, smażony kalafior i wiele innych smakołyków...


Łatwa obsługa i bezpieczeństwo

Model oferuje płynną regulację temperatury w zakresie od 150 do 190 °C i 2,5 litrowe naczynie frytkownicy z powłoką nieprzywierającą. Obudowa frytkownicy jest izolowana cieplnie, przez co obniża się ryzyko poparzenia. Przy panelu sterowania są dwie kontrolki świetlne. Ta pierwsza rozświeci się przy włączeniu a ta druga sygnalizuje osiągnięcie wymaganej temperatury oleju. Kosz frytkownicy ma ustawiane położenie i nachylaną rękojeść. Sterowanie jest całkowicie bardzo łatwe i przejrzyste. Przejrzyste jest także samo smażenie, a to dzięki szklanemu wzierniku w wieku frytkownicy, przez który możesz na bieżąco kontrolować przebieg przygotowania. Model jest wyposażony w nóżki antypoślizgowe, oferuje moc pobieraną 1800 W i kabel zasilający o długości 75 cm.

Gwarancja 24 miesiące
Moc frytkownicy1800 W
Maksymalna pojemność oleju2,5 l
Rodzaj smażeniaolej
Koszyk / misapowierzchnia nieprzywierająca
Okienko podgląduTak
Wyświetlaczbrak
Timernie
Regulacja temperaturyTak
Usuwanie olejunie ma
Dodatkowy pojemnik na olejTak
Elementy wyjmowane do myciakoszyk
Waga 1,9 kg
Wysokość 21,0 cm
Szerokość 29,0 cm
Głębokość 29,0 cm
Waga opakowania 2.690 kg
Wysokość opakowania 23,0 cm
Szerokość opakowania 33,0 cm
Głębokość opakowania 31,5 cm
Instrukcja obsługi GALDF165_N_CZ-SK-PL-EN-HU.pdf [Do pobrania]